RSS
 

Synger på siste verset…

11 Feb

Nå begynner det å nerme seg hjemreise… Jeg gleder meg helt sinnsyyykt til å komme hjem, men tror det blir nesten like hardt å dra herfra som da jeg dro hjemmefra i august! Så mange gode venner og kule opplevelser her nede, jeg kommer nok til å savne en god del ting og tang :D

Veldig random å sette inn dette bildet her, men ett bilde sier mer enn 1000 ord... bare sier at jeg er forberedt på kulde for jeg gikk i shorts da jeg tok bildet!!

.

Nå har jeg akkurat vært på kino å sett Just go with it Den var ganske så morsom må jeg si! hahaha Adam Sandler er bare rå! …Så den kan anbefales når den omsider kommer til Norge :D

I morgen venter Houston Supercross!! På en skala fra 1-10 er jeg på sikkert 12 i det å glede seg!!! Det er grunnen til at jeg har blitt her en måned ekstra også! Håper det blir en bra avslutning med mye feeet racing! Også får jeg møtt Ingaaah igjen :D Det skal bli übersmud!

I går kom den nye au-pairen, en jente som heter Tonje. Hun er kul og skal overta pickupen og alt mitt, så om du er en av de heldige som har nummeret mitt her borte så er det bare ringe “meg” å bli bedre kjent med hun! haha…

Nikolai har lovet meg crosskjøring dagen etter jeg kommer hjem så det skal bli ubeskrivelig digg å få litt adrenalin ut i kroppen min igjen!

ima be rollin’ like a big shot!

 
No Comments

Posted in Katy

 

Tags: , ,

Legg inn en kommentar