RSS
 

Archive for December, 2010

American christmas

16 Dec

Ja siden det ikke er noe snø som automatisk pynter til jul her nede i Texas så må vi pynte selv…

Allright, buckle up... nah

Sjekk flere bilder på Julebelysning på bildemenyen øverst ;)

 
No Comments

Posted in Katy

 

Hest i ville vest

15 Dec

 
No Comments

Posted in Katy

 

Houston Texans

13 Dec

Houstons Reliant Stadium

Tommy her, jeg skal bare fortelle hva som har skjedd i det siste… Den enkleste måten å gjøre det på er å legge ut bilder å skrive bildetekster, så da gjør jeg det… greit? Takk!

Monday night football

På Mandag kveld var jeg, Morten og Johan på min første fotballkamp… Houston Texans mot Baltimore Ravens…

Tailgating

Allright folks! Dette er amerikanernes løsning dersom man ikke vil inn på stadioen for å se kampen. Det kalles Tailgating, og er veldig stort her borte, vi så faktisk ett tailgateparty hvor det var limousiner, 50″ TVer, lifted trucks og HELIKOPTER… så dem veit å gjøre det stort en desember-mandags-kveld.

Stæsj

Dette er ettellerannet trofé ellerno, eller bare en display-sak som en tailgate-gjeng har! Jeg synes den var litt fin :)

Mat må til

Unskyld for den fine t-skjorta jeg fikk i inngangen… Men her nytes en hamburger og en voksenbrus før kampstart! DET VAR DIGG <3

70.150 tilskuere ble det til slutt

Her er altså utsikten vår, denne kan du tro vi betalte dyrt for! …For dere som er nye på dette med store stadioer så kalles det ‘nosebleed-tickets’ …hvorfor? Det har noe med at når man befinner seg høyt over havet har mennesker en lett tendens til å blø neseblod. Heldigvis slapp jeg å blø neseblod og kunne følge med på kampen hele tiden :)

Patriotisme her også...

Amerikanere synger alltid nasjonalsangen før sportsarrangementer, det er greit! …men nå er vi i Texas, her venter man med nasjonalsangen til man først har båret ut ett lonestar-flagg på størrelse med en basketballbane og synget en sang om hvor stor og mektig staten Texas er. Deretter kan de synge nasjonalsangen og ikke ta frem noe amerikansk flagg! kvalmt period

Fansen har sterke meninger dersom spillet ikke går som det burde!

I slutten av 3rd quarter leder Ravens 28 – 7 over Texans, fansen begynte å kaste gratis t-skjortene nedover stadioen og han på bildet skamma seg virkelig over laget sitt… det var hittil en utrolig frustrerende kamp! Drålig førsteinntrykk. MEN det var visst i 4th quarter det skulle spilles football! Jaggu hadde ikke Texans 28-28 når det var ca ett halvt minutt igjen av kampen! RELIANT STADIUM GLØDA!!! Syyyyk stemning! Så vi gikk inn i overtime, men det endte med en interception som gjorde at Ravens vant :( Kjipt etter såå bra spilling i 4th quarter, men fikk opplevd litt god-stemning og det var jo ikke akkurat Saints som spilte så det var ikke så farlig hvem som vant :) hihi

Laid back

Om ca 2 mnd skal jeg sitte her å CHILLEN å se på SX <3 <3 <3 <3 så skal jeg til NORGE!!! Norge folks!!! NORGEEE!!!… sorry Mari

 
3 Comments

Posted in Katy

 

B-DAY

08 Dec

Lets wrap it up…

Jeg fikk masse fine gaver og ble vekka på senga med kaker og lys, juice og gaver. Jeg var vettaskremt da Lorrie og jentene kom syngende inn på rommet mitt for jeg er så vant til at det er heeelt musestille her om morgenene. Men skjønte etter hvert at det ikke var en morder som hadde sniki seg inn på rommet mitt.

Vekking på senga

Jeg fikk Rocket-trøye (Yao Ming #11), Texas bilskilt med COWBOY på, Masse godis, En bilderamme, En apekatt, litt diverse, mange fine kort og ett gavekort på Cavenders :D som altså er en cowboysjappe…  hvis jeg glemte noe nå så beklager jeg, men jeg har ikke helt kontroll i hodet om dagen.

Bursdagen min ble brukt til å montere lys langs taket på huset, Det ble veldig bra :) har ikke noe veldig bra bilde av det enda, men skal fikse det til helgen. Også spiste jeg og Lorrie lunch på Fuddruckers, som altså er hamburgere, sykt digge hamburgere…

Skal også ta meg en runde i nabolaget å ta bilder av de syke amerikanerne som har pynta til jul :)

Bildet er speilvendt og tatt med webcam. Kommer bedre snart!

Etter jeg hadde fiksa huspynten så dro jeg til Eskil som hadde bursdaggaver til meg :) Jeg fikk Snuggie, som er ett pledd med armer som man kan “kle på seg” det er selvfølgelig Texans motiv på det, og Lorrie synes det er teit men jeg er veldig glad for å få den gaven :D også fikk jeg ett lite bilskilt med Tommy på og basketball-julepynt!

Når jeg hadde spilt Wii med Eskil en stund måtte jeg hjem å spise taco, men når jeg kom hjem kommer Lorrie stormende mot meg å sier “Tommy! I hate to bring this up to you but, ehm…” (Jeg står der å skjønner ingenting, hvem har dævva? hva har jeg gjort?) Men så plutselig stormer alle venna mine inn døra med hatter på å jeg kan mildt sagt si at jeg ble syyykt overraska! Det var sykt bra planlagt så takk til alle som var med på det :D

Surprise!!

Therese, Kristoffer, Mari, Kevin, Gina, Marius og Mari, y’all made my day… (legg merke til ordbruken)

Etterpå kom Eskil og folka hans, de hadde vært med på alt sammen… Jeg skulle være hos dem for at Lorrie kunne ordne alt her hjemme. Smaaartinger!

Skattejakt

Så måtte jeg gå på skattejakt etter gaven til de norske…

Black & Gold gift

Til slutt fant jeg en gave baki bilen til Therese! Selvfølgelig hadde de pakka den inn i gull og svart papir… Vi som er Saints fans :D Og når jeg åpna den opp trodde jeg først at de kødda med meg, for jeg så en adidas skoboks, og de kødda ikke… For oppi der lå det faktisk adizero ROSE sko!!!

I got freaky first step too!

Syyyyykt smude sko!! Takk alle sammen <3

Så spiste vi taco

Meg og Eskil

BFF

Så spiste vi kage!

Tusen takk for alle gaver og oppmerksomheter alle sammen! :D

 
2 Comments

Posted in Katy

 

Bursdaaag

01 Dec

Meg og Eskil i 10 års bursdagen til Marte

I helgen var jeg bedt i bursdag, bowling bursdag… 10-års bursdag! AV ESKIL (4 år)… slå den! Eskil kunne be 1 venn, og han ville ha med meg :D Det var veldig hyggelig av han og ta med meg i søsteren sin bursdag. Jeg og Eskil hadde det kjempe gøy i bursdagen og bowla masse, Eskil slo meg i bowling og etterpå spilte vi Wii og spiste kake av spiderman tallerkner og drakk brus av spiderman kopper.

I dag er det også 1 Desember, det vil si:

  • Gratulerer med dagen Marte og Emil
  • 2 dager igjen til bursdagen min! :D weeeha!
  • 23 dager igjen til Julaften :D
  • 25 dager til Eirik kommer på besøk :D

Vi snakkes, heiii! God Jul alle sammen, tenkte å legge ut bilder av noen juledekorerte hus fra nabolaget i nermeste fremtid så stay tuned! ;)

 
4 Comments

Posted in Katy