RSS
 

Archive for September, 2010

Mmmm…. love<3

30 Sep

 
3 Comments

Posted in Katy

 

Denver, Colorado

28 Sep

Nå har jeg vært i Denver ett par dager, ganske morsomt å se andre steder i USA ettersom jeg bare har vært i New York og her nede i sør (New Orleans og Houston) så har jeg ikke akkurat sett annet enn horisonten i det fjerne. Men nå som jeg har vært i Colorado så har jeg for første gang sett fjell!

Turen starter i Houston, onsdag 22. september,  Les videre »

 
10 Comments

Posted in Lakewood

 

Iselin

21 Sep

Team USA

Denne posten heter Iselin, fordi hun var den eneste som ba om å få en post oppkalt etter seg, og fordi hun faktisk ER verdens beste og søteste lillesøster! Jeg vet ikke om det er noen andre som leser her men det er ikke farlig å skrive kommentarer, COMON! jeg vet ikke engang om noen er inne å leser så denne gangen bestemmer dere hvor mye jeg skal skrive fra lag-vm i Denver… Er det mye kommentarer så skal jeg skrive alt som skjedde!!

I morgen drar jeg til Denver, har virkelig troa på at LagVM bli knall! Ikke minst å møte nordmenna som kommer! For de som ikke kjører cross eller er veldig interessert så kan jeg røpe at Norge ikke stiller med lag i lag-vm.. så enten så får jeg heie på vår söta bror Sverige eller bare go bananas å skrike som alle andre når stars and stripes sikkert kjører fra alle som de pleier.

Meg å Kristoffer

I helgen var jeg i 16-års-bursdag eller sweet sixteen som dem kaller det, til en jente som var så grei å invitere meg uten at jeg hadde møtt hun før. Det var veldig greit gjort siden hun visste jeg var ny her å det var veldig kuuuulio å møte noen amrikanske folk :D Vi drakk monster energy drink og satt over 4 timer i boblebadet å prata norsk, nei engelsk tror jeg det skulle høres ut som! …tror jeg! Det var kos :)

Vi var også i hoppeslott-land på lørdag, jeg, Kristoffer og Vidar! Det var texas, i Texas..

la cucaracha, la cucaracha,
ya no puede caminar,
porque no tiene, porque no falta,
la patica principal…

Husk å kommentere daaa folks!!!

 
7 Comments

Posted in Katy

 

411

15 Sep

Jeg og Thomas bader :D

Hei og hopp, det skjer mye om dagen! Jeg har nesten ikke fått gjort annet enn å løpe (kjøre) fra sted til sted! Det er moro å ha noe å henge fingra i så skal ikke klage.

Moonshine CREW

Jeg har gått på airbrush “kurs” hos en lokal helt nord for Houston… Jeg har lært noen teknikker å hvordan utstyret funker så kanskje jeg greier å få til noe fett etter hvert :) foreløpig har jeg litt skjelven hånd og litt dårlig feeling med justeringa av maling og luft men det kommer seg! Så nå må jeg bare skaffe meg litt utstyr så kan jeg starte å mekke t-skjorter og kanskje hjelmer etter hvert! Når dere ser bildene kan dere ha i bakhue at det er første gang jeg gjør det ;) haha. Kan tro han lærern min lo når jeg skulle skrive moonshine på t-skjorta!

Må bare informere om at moonshine crewet har hatt en knall sesong i år, Jan Olav er kongen av SX hos vår søta bror og Nikolai vant norgescupen og ble 3 i NM, Kristian Gravdal ble 3 i mx2 i norgescupen og Even Heibye prøvde seg nettopp i VM så det er knall! Jeg er slapp og skal være en av norges få supportere under lag-vm om 10 dager! GLEDER MEG MYE NÅ!!!

Husk å sjekke ut bildesiden ;)

 
3 Comments

Posted in Katy

 

Fredrik

12 Sep

Just another saturday night

Denne posten heter Fredrik, av to grunner…

  1. Fordi Fredrik Nilsen ba meg oppdatere
  2. Fordi den trengte ett navn, og fantasien er på bunn i dag….

Har ikke skjedd alt for mye den siste uka, men har tatt noen få bilder av ting jeg synes er überfett så kan slenge ut dem hvertfall… Som mange husker, hvertfall her borte…

Les videre »

 
1 Comment

Posted in Katy