RSS
 

Archive for August, 2010

Houston…

31 Aug

H-town

er en by uten folk…

Jeg og Lorrie var i byen i dag, vi kjørte rundt i 30 minutter uten å se noe interessant, vi så kanskje 10 mennesker til sammen… jeg hadde aldri trodd at det var så lite å gjøre der ettersom det er den 4. største byen i USA.

Les videre »

 
2 Comments

Posted in Katy

 

King of Lake Houston

29 Aug

Loaded!

Lenge siden sist! Meeen det betyr bare at jeg forhåpentlig vis har noe å skrive om denne gangen :) (ikke såå mye)

Fritiden min går fortsatt som regel ut på å kjøre rund å se på de gale amerikanerne, prøve nye steder å spise mat på og en tur på treningssenteret. Ellers ligger jeg også fortsatt i bassenget en del og det kan dere jo se på live webcam her på siden, øh…

Les videre »

 
2 Comments

Posted in Katy

 

Texas heat

24 Aug

Dwight Howard #12

I dag har jeg vært mer på shopping å kjøpt meg mus til macen, überfancy magic mouse… Også har jeg kjøpt meg basketballsko, de er dødsdigge å ganske fete egentlig! Nå føler jeg denne bloggen er litt fjortiss-hva-jeg-hadde-på-meg-i-dag-blogg men det får gå!

Jeg har også skrevet 11 postkort, så kanskje du får postkort i nermeste fremtid, hvis ikke får du sende klage til styret… All den andre død-tiden gikk til å ligge i bassenget å skvulpe, om du lurte!

Lorrie satt på førerkortkontoret i 5 timer i kø for å få Texas-license. Jeg tror hun storkoste seg uten ett eneste blad/bok eller mat… hun hadde spist halspastiller for å ikke sulte. Deeermed ble det Chilis i kveld :) Det ER så god mat her!! YUMMM

Molten Lava Cake!

Åååå, når jeg skriver dette er klokka over 12 i Norge så da kan jeg gratulere min kjære lillebror med 18-års dagen og ønske lykke til på oppkjøringa!! Du får ikke komme hit før du har lappen, for jeg skal jage deg ut i trafikken her så kan du se hvordan jeg hadde det i Mandeville! Jeg gleeeder meg!

Btw. så har Lizzy fått sin egen video-side på bloggen her, så check it out, and stay tuned for more exciting videos ;)

 
1 Comment

Posted in Katy

 

Skolestaart

23 Aug

Lizzy's tall!!!

I dag starta ungene på skolen, jeg og Lorrie var med Thomas på skolen så vi fikk vist og forklart hvordan alt skal være. Det var spennende, mange coole kids i klassen hans! :D
Når de er på skolen betyr det at jeg har fri, så i dag har jeg virkelig farta rundt! Har vært på treningssenteret å bola, vært i 30 forskjellige butikker å glana… Fant basketballstativ til $999 som står øverst på ønskelista, det hadde passa sååå perfekt inn i gårdsplassen til mamma å pappa! Morten er på bisnis-trip så jeg har pickupen, ooog, det er helt greit for meg :)

Photo booth

 
2 Comments

Posted in Katy

 

WHO DAT!? & Wallpaper

21 Aug

I dag har jeg bare liggi på bassengkanten til huden stekte også rulla meg selv ut i vannet, for så å krabbe lang som jeg er opp på kanten igjen å ligge der til huden sveller… deretter repeterte jeg. Holdt det gående i ca 2 timer før jeg fant på noe annet å gjøre :)

Åååå, i dag har vi vært på mexican resturant, yummii! Sykt god mat…! Å mæd bra service!
Etterpå var det Foootball kamp! Saints spilte mot Houston Texans og hvis dere lurte heier vi på Saints fordi de nettopp flytta fra New Orleans og rett å slett fordi de er BEST… Selvfølgelig vant de og jeg tror jeg skal gå med Bush-trøya mi å rope WHO DAT i hele mårra…

NO TRESPASSING - Wallpaper 1280x800

 
2 Comments

Posted in Katy